Οι εγγραφές συνεχίζονται…

Την Κυριακή 04 Οκτωβρίου, στην Ηγουμενίτσα, διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου στη Δυτική Ελλάδα, το IL PORTO TRIATHLON 2020.

Η οργανωτική επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες και  απαιτητικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί τη φετινή χρονιά ο αγώνας, λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, όπως αυτά προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ και τη ΓΓΑ ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια!

Οι εγγραφές κινούνται πέραν των προσδοκιών, καθώς δεκάδες αθλητές από ολόκληρη τη χώρα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν και συνεχίζονται έως τις 20 Σεπτεμβρίου.  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η Γ. Γ. Α και θα τηρηθεί η σειρά εγγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι θα διεξαχθούν μόνο οι αποστάσεις τριάθλου: Super Sprint (400m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 10km ποδήλατο – 2,5km τρέξιμο), μια ιδανική αρχή για αρχάριους, της Sprint απόστασης (750m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 20km ποδήλατο – 5km τρέξιμο) για τους γρήγορους, και της ολυμπιακής απόστασης Olympic για τους πιο απαιτητικούς αθλητές (1500m κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα – 40km ποδήλατο – 10km τρέξιμο).

Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Για πληροφορίες/συμμετοχές:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *