Παρουσίαση του προγράμματος των αγώνων και των νέων λογότυπων του κάθε αγώνα

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της διοργάνωσης IL PORTO TRIATHLON 2020, την Τετάρτη 15/1.
Η Οργανωτική Επιτροπή του IL PORTO TRIATHLON παρουσίασε το πρόγραμμα των αγώνων και τα νέα λογότυπα για κάθε αγώνα. https://youtu.be/hmEDI7FOAUs
Την στήριξη τους στον αγώνα εξέφρασαν με σύντομες τοποθετήσεις τους ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Πιτούλης, , η Πρόεδρος του Ο.ΛΗ.Γ Α.Ε κ. Δηλαβέρη, η Υπολιμενάρχης Ηγουμενίτσας κ. Κατσάρη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας κ. Παππάς όπως και με επιστολή τους
οι βουλευτές του Νομού κ. Γιόγιακας και κ. Κάτσης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος οι οποίοι απουσίαζαν λόγω ανειλημμένων υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων, ο πρωτοπόρος του αθλήματος κ. Γαρέφης (μέσω skype) και ο εκ των κορυφαίων τριαθλητών κ. Λέκκος.
Τέλος την στήριξη τους δήλωσαν και οι εκπρόσωποι του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, της Δημοτικης Κοινότητας Ηγουμενίτσας, του ΠΑΚΠΠΟ Δ.Ηγουμενίτσας, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας και όλοι όσοι παρευρέθηκαν… το 5ο IL PORTO TRIATHLON … ξεκίνησε… με έναρξη δηλώσεων συμμετοχής το Σάββατο 1.2.2020.
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί την κ. Στέλλα Κουτσουρέλη plus+ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ για την δημιουργία των λογότυπων , τον κ. Γιώργο Λάμπρη Maestro sound George Lampris για την ηχητική κάλυψη και τον κ. Δημήτρη Κατσιμπόκη Sky is the limit Cinematography για τις φωτογραφίες του.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *